Ontdek de kracht van NLP

Gratis 5-delige basistraining

"Het is niet nodig om steeds tegen dezelfde problemen aan te blijven lopen."

  1. Anders omgaan met de Omgeving
  2. Gedrag en emoties onder de loep
  3. Zelfvertrouwen vasthouden in alle omstandigheden
  4. Beter voor jezelf opkomen
  5. Schep jezelf een nieuw leven

Ontvang Gratis 29 NLP tips in 5 video's.

Adriana Adriaanse_Blueprint-5700
(Al 25 jaar NLP trainer)
adriana-beroepserkenning
Meer zelfvertrouwen

Meer zelfvertrouwen

Herprogrammeren van beperkende patronen

Herprogrammeren van beperkende patronen

Minder gehinderd door het verleden

Minder gehinderd door het verleden

Liefdevolle relaties

Liefdevolle relaties

Leven in overvloed

Leven in overvloed

Handiger communiceren

Handiger communiceren

Doelen stellen en behalen

Doelen stellen en behalen

Dit is wat deelnemers over mijn NLP programma zeggen:

NLP-review-helma

"Ik was altijd een pleaser en daar wilde ik vanaf, op een ander heb ik geen invloed maar ik kan er zelf wel iets aan doen.
Door Adriana heb ik de geleerd mijn gesprekstechnieken te veranderen, efficiënter en vooral welk doel heb ik voor ogen?
De gesprekken met zowel collega's maar ook privè verlopen nu veel dieper en inhoudelijker.... Door de NLP cursus, maar zeker door de bijdrage van Adriana durf ik te zeggen dat ik een gelukkiger mens ben geworden... Ik gun iedereen deze ervaring... Ik had het eigenlijk veel eerder moeten doen."

Helma van Hagen

NLP-review-wendy

"NLP was voor mij een logisch vervolg op mijn Mindfulness trainingen. Ik zocht verdieping in de opgedane kennis en ervaringen. Uiteindelijk kwam ik uit bij NLP. Nu voelt het alsof alles op z'n plek valt. De lessen sloten naadloos aan bij de verrijking die ik reeds bij mijn mindfulness trainingen had opgedaan, hierdoor zag ik nóg meer mogelijkheden, kansen maar juist ook plezier en voldoening in mijn leven."
Wendy Doeschot

NLP-review-jan

"Mijn manier van communiceren werkte eigenlijk tégen mij. Frictie en frustratie liepen als een rode draad door mijn gesprekken. Door Adriana heb ik geleerd mijn gesprekstechnieken aan te passen aan mijn gesprekspartner, ook leerde ik mijn positie en de positie van de ander beter te respecteren waardoor het gesprek positiever maar ook authentieker verliep. Kortom, mijn gesprekken zijn nu veel efficiënter én ik heb meer plezier in mijn werk en privé leven. Gesprekken zijn levendig, interacties met vrienden en collega’s verlopen prettig en geven mij energie."
Jan Groot

NLP-review-miranda

"NLP was voor mij een reset, ik leerde gesprekstechnieken toe te passen in het voordeel van mijzelf én de ander waardoor een win-win situatie ontstond. Mijn gesprekken veranderden van kritisch naar coachend van aard."
Miranda Hesselink

NLP-review-janneke

"NLP heeft mijn repertoire verrijkt in het voeren van gesprekken. Door de cursus werd ik me bewust hoe sterk de kracht is van dezelfde gebeurtenis vanuit een ander perspectief te bekijken, dit werkte aanstekelijk, zowel op professioneel vlak als in informele kring. De medewerkers die ik begeleid leerden ook makkelijker een probleem vanuit een ander perspectief te bekijken, waardoor het een andere, meer positieve, lading krijgt. "
Janneke

NLP-review-cecile

"Ik wilde zaken (zowel professioneel als in het dagelijks leven) anders inrichten maar wist niet hoe. Door Adriana heb ik mijn eigen drijfveren en doelstellingen beter leren doorgronden. Ik heb geleerd hoe ik hier mijn communicatie op baseren zodat mijn gesprekstechnieken de instrumenten vormden voor een authentiek leven. Ik communiceer nu effectiever, heb meer plezier in mijn leven en ik streef mijn zorgvuldig gekozen doelen na waardoor ik elke dag een stapje dichterbij mijn idealen kom."
Cecile Hekman Beverdam

Gratis 5 video’s  waarvan je leert:

Wat is de essentie van NLP?

1. Bewustwording: Krijg inzicht in de patronen, die je eigenlijk alleen maar tegenwerken. Die patronen leer je herkennen en veranderen met NLP technieken.

2. Vaardigheden: Effectiever gebruik maken van je eigenschappen en kwaliteiten. Soepel leren omgaan met anderen, zodat je vaker de gewenste uitkomst krijgt.

3. Veranderen: De combinatie van bewustwording en vaardigheden leidt tot een duurzame verandering. Vanaf nu bereik je je doelen op een veel ontspannener manier. Zonder stress en betere resultaten.

Daarom is NLP ook de meest gebruikte zelf ontwikkelingsmethode die er is. Schrijf je hieronder in voor de gratis Basis training. ->

Doe de Gratis 5-delige basis training en kijk of NLP bij je past.

Ontvang Gratis 29 NLP tips in 5 video's.

NLP-registratie4

© 2024 - Adriana NLP Instituut - Algemene Voorwaarden - Privacy - Disclaimer