Heb je interesse om mijn online NLP training te volgen? Klik dan hier voor meer informatie. Daar kan je ook met mij in contact komen voor ene bel afspraak om te onderzoeken of deze training bij je past.

Welke rol speelt NLP in het tevreden zijn met jezelf?

Als je wat meer levenservaring hebt zoals ik, dan neem je ook meer bagage met je mee.

NLP geeft deelnemers rust, meer zelfvertrouwen en ik hoor vaak dat ze van zichzelf vinden dat ze een fijner mens zijn geworden. Ze worden minder gehinderd door hun oude bagage zou je kunnen zeggen.

In deze video ‘Hoe heeft NLP mij geholpen’ om gelukkig te zijn met mezelf. Hoe heb ik die oude balast die bagage van me afgeschud. Oftewel hoe ik de negatieve ballast uit mijn rugzak heb weten te gooien.

Bekijk de video hier om inzicht te krijgen hoe je de ballast uit je rugzak gooit.

PS
Waarom ik online NLP trainingen geef?
-Geen reistijd voor deelnemers, en het werkt net zo goed heb ik tijdens de corona crisis ontdekt.
-Ik kan dezelfde uitleg geven als tijdens een gewone workshop. En deze uitleg kan je altijd nog een keer bekijken om de informatie nog beter te laten landen.
-Je hebt veel tijd om vragen te stellen tijdens onze wekelijkse Zoom sessies. Klik op deze link om te kijken of je kan.